Köszönjük, hogy elküldte érdeklődését! Csapatunk egyik tagja hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Köszönjük, hogy elküldte foglalását! Csapatunk egyik tagja hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Kurzusleírás
Bevezetés a hivatalos etikettbe
- A formai etikett áttekintése a vendéglátásban
- Az etikett jelentősége az ügyfélszolgálatban
- A formai etikett történeti perspektívái és fejlődése
A Art of Hosting
- A házigazda szerepei és kötelezettségei
- Felkészülés a vendégekre
- Vendégek fogadása
Étkezési etikett és asztali szokások
- Táblázatbeállítások megértése
- Evőeszközök és üvegedények használata
- Szalvéta etikett
- Megfelelő viselkedés az asztalnál
- Különleges étkezési helyzetek kezelése
Professzionális kiszolgálási technikák
- Kiszolgálási és elszámolási eljárások
- Lemezkezelés és bemutatás
- Többfogásos étkezések kezelése
- Bor- és italszolgáltatás
Különleges esemény Management
- Formális rendezvények tervezése és szervezése
- Együttműködés más munkatársakkal és osztályokkal
- Váratlan helyzetek és vendégkérések kezelése
Kulturális érzékenység és nemzetközi etikett
- A kulturális különbségek megértése és tisztelete
- Nemzetközi étkezési etikett
- Szolgáltatások adaptálása a változatos ügyfélkörhöz
Communication és Interperszonális készségek
- Hatékony kommunikáció a vendégekkel és a csapattagokkal
- Testbeszéd és professzionális megjelenés
- Panaszok és nehéz helyzetek kezelése
Összegzés és a következő lépések
Követelmények
- A vendéglátási szolgáltatások, szerepek és felelősségek alapvető ismerete
Közönség
- Vendéglátó személyzet
14 Órák
Vélemények (1)
the pace, the information provided. the way it as taught with theory and practice cases, handouts, exercises, etc.